Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare In Cluj Napoca Direct De La Proprietar

Case De Vanzare In Cluj Napoca Direct De La Proprietar

Anunturi imobiliare vanzari case proprietari. Aici gasesti case si duplexuri in diferite stadii de finisare, din zonele tale preferate ale.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Casa de vanzare in cluj. Case de vanzare zorilor cluj napoca. Aici gasesti case si duplexuri in diferite stadii de finisare, din zonele tale preferate ale.

Vanzare Casa 4 Camere Cluj Napoca Zorilor Strada Turturicii
vizitati articolul complet aici : https://www.proprietaticluj.ro/detalii-i-6223
Anunturi imobiliare de la proprietar fara comisoane. In curte sunt 2 garaje, iar in spatele casei 2 magazii. Casa de vanzare in localitatea mica la 5 km distanta fata de orasul dej, zona.

Toate persoanele interesate de anunțul tău vor putea intra în direct cu tine atunci când vei începe prezentarea video online.

Oferim spre vanzare un spațiu comercial pe zona între lacuri, în suprafata de cca 128 mp.se deține contract pe 10 ani cu un supermarket la o chirie lunară. Locatia este una favorabila la doar 2 km de capitala , transport public activ 2 rute de autobuz + 1 ruta microbuz 186! Va propunem spre vanzare, cu comision 0% la cumpărare o casa individuala situata pe str.

Duplexuri de vânzare direct de la constructor! Casa 5 camere de vanzare in faget, cluj napoca. Simplificam la maxim modul in care gasesti case/vile.

Super Oferta Economisesti 34 000 Apartament De Vanzare 3 Camere In Cluj Napoca Zona Manastur Ci705368 Compariimobiliare Ro
vizitati articolul complet aici : https://compariimobiliare.ro/apartamente-de-vanzare/cluj-napoca/apartament-de-vanzare-3-camere-in-cluj-n-705368
Simplificam la maxim modul in care gasesti case/vile. Va propunem spre vanzare, cu comision 0% la cumpărare o casa individuala situata pe str. Garaj 2 locuri + camera tehnica;

In curte sunt 2 garaje, iar in spatele casei 2 magazii.

Proprietar vand casa pe str. Zona rezidentiala, de case, strazile sunt iluminate si urmeaza a fi asfaltate. Turzii, p+m, 110 mp, 3 camere, bucatarie, baie.

Apartament la casa de vanzare in zona ntt data, cluj napoca. Direct de la constructor casa cuplata cu 4 camere zona str. Atunci cand cineva are nevoie de o casa de vanzare cluj.

Vanzare Apartamente Cluj Direct De La Proprietar Fara Comision
vizitati articolul complet aici : https://www.proprietaticluj.ro/vanzare-apartamente?page=2
Intrare de la șosea.casa are 3 camere, baie,bucătărie s. Bucatarie, 3 camere, 1 baie.suprafata totala a terenului este de 617 mp. Casa de vanzare in com.viisoara jud.cluj.

Informaţiile despre localizare, preţ şi valabilitate sunt validate de către proprietar.

Rate la dezvoltator, noua casă (prima casă). In curte sunt 2 garaje, iar in spatele casei 2 magazii. Turzii, p+m, 110 mp, 3 camere, bucatarie, baie.

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare In Cluj Napoca Direct De La Proprietar"