Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Averea Ascunsa A Lui Pablo Escobar

Averea Ascunsa A Lui Pablo Escobar

Noua serie averea ascunsă a lui escobar va avea premiera duminică, 26 noiembrie, de la ora 21.00. Nepotul lui pablo escobar a descoperit o comoara ascunsă de unchiul său.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

4.000 de oameniar fi omorât pablo escobar. Pablo escobar, supranumit regele cocainei, ar fi îngropat sume uriașe din averea lui, estimată la 60 de miliarde de dolari, prin toată columbia. Jeff bezos, care în prezent este considerat cel mai bogat om din lume deține jumătate din suma pe care o avea acest dictator.

10 Lucruri Interesante Si Revoltătoare Despre Averea Lui Pablo Escobar
vizitati articolul complet aici : https://www.desprelume.ro/10-averea-lui-pablo-escobar/
Încă din 1993 au circulat diverse zvonuri privind posibile comori ascunse de către fostul lider de cartel, însă abia acum. Documentarul discovery chanel merge pe urma averii ascunse a lui. Pablo escobar a fost implicat în multe activități criminale cu oscar bernal aguirre, făcând escrocherii mărunte de stradă, vânzare de țigări de contrabandă și bilete de loterie false, și furtul de masini.necesită citare la inceputul anilor 1970, el a fost hoț și apoi gardă de corp, și a făcut rapid o.

Există foarte multe poveşti despre pablo escobar.

Legendele spun că foarte multe dintre aceste bogăţii nu au fost găsite niciodată. Pablo avea o mentalitate de neanderthal. Pablo escobar a fost cu adevarat regele cocainei, iar acestea sunt unele dintre cele mai scandaloase fapte despre bogatia sa inimaginabila.

Pablo avea o mentalitate de neanderthal. Doi specialişti în tehnologie, paul şi colin, percheziţionează reşedinţa soţiei lui pablo, tata. Pablo escobar, supranumit regele cocainei, ar fi îngropat sume uriașe din averea lui, estimată la 60 de miliarde de dolari, prin toată columbia.

Casa Luxoasă Ce A Aparţinut Lui Pablo Escobar Demolată In Columbia Video Foto
vizitati articolul complet aici : https://www.mediafax.ro/social/casa-luxoasa-ce-a-apartinut-lui-pablo-escobar-demolata-in-columbia-video-foto-17887723
Jeff bezos, care în prezent este considerat cel mai bogat om din lume deține jumătate din suma pe care o avea acest dictator. 4.000 de oameniar fi omorât pablo escobar. Averea ascunsă a lui escobar / finding escobar's millions va avea premiera duminică, 26 noiembrie, de la ora 21.00, pe discovery channel.

Deşi a fost un criminal fără scrupule, averea lui pablo escobar era familia sa.

O pungă în care erau milioane de pesos, echivalentul a 18 milioane de dolari. A fost unul dintre cei mai bogati barbati din lume. Un nepot al lui pablo escobar susţine că a găsit o parte din banii unchiului său ascunşi în pereţii casei în care trăieşte.

Foarte probabil, chiar nu avea nicio grijă. Unul dintre nepotii lui pablo escobar a dezvaluit ca a descoperit o punga cu 18 milioane de dolari ascunsa in peretele uneia dintre nicolas escobar a mai povestit ca, in acelasi loc, a gasit si o masina de scris, mai multe telefoane, un stilou auriu, o camera foto si un. Averea lui pablo escobar era uriaşă.

Cum Trăieste Acum Fiul Lui Pablo Escobar Si Ce S A Intamplat Cu Averea De Zeci De Miliarde De Dolari A Tatălui Său
vizitati articolul complet aici : https://www.businessmagazin.ro/actualitate/cum-traieste-acum-fiul-lui-pablo-escobar-si-ce-s-a-intamplat-cu-averea-de-zeci-de-miliarde-de-dolari-a-tatalui-sau-17247284
Pablo escobar a fost implicat în multe activități criminale cu oscar bernal aguirre, făcând escrocherii mărunte de stradă, vânzare de țigări de contrabandă și bilete de loterie false, și furtul de masini.necesită citare la inceputul anilor 1970, el a fost hoț și apoi gardă de corp, și a făcut rapid o. Foarte probabil, chiar nu avea nicio grijă. Unul dintre nepoții lui pablo escobar a dezvăluit că a descoperit o pungă cu 18 milioane de dolari ascunsă în peretele uneia dintre nicolas escobar a mai povestit că, în același loc, a găsit și o mașină de scris, mai multe telefoane, un stilou auriu, o cameră foto și un.

Foarte probabil, chiar nu avea nicio grijă.

Un nepot al defunctului traficant de droguri columbian pablo escobar a nicolas escobar, nepot al lui pablo escobar, a declarat presei că ascunzătoarea se afla în casa lui din medellin, orașul emblematic al lui pablo. Legendele spun că foarte multe dintre aceste bogăţii nu au fost găsite niciodată. Discovery channel va difuza un documentar despre averea ascunsă a celebrului traficant de droguri pablo escobar, ce va avea premiera în această lună.

Posting Komentar untuk "Averea Ascunsa A Lui Pablo Escobar"